Gastrodagarna

Svenska Gastrodagarna 2020 – inställd

Bästa Gastrovänner,

Det var med tungt hjärta vi behövde meddela att Svenska Gastrodagarna 2020 ställts in på grund av situationen med COVID-19 men vi är glada att kunna planera för att genomföra kongressen i Borås 4-6 maj 2021 istället!

Många ser fram emot våren som kommer med ljus, värme och liv! Vitsipporna, styvmorsviolerna, fågelkvittret som väcker en om mornarna när man nu kan ha fönstret öppet under natten igen. En härlig tid som kommer lika säkert som solen går upp varje morgon!

Lika säkert brukar Gastrodagarna dyka upp framme i maj. Liksom en unik blomma som slår ut sina kronblad under några få dagar, än på den ena, än på den andra platsen.

Men ibland blir det inte som det är tänkt och det blir inga Gastrodagar 2020 i Borås, bland så mycket annat som inte blev som det var tänkt denna vårvinter…

Just nu vet vi inte mycket om dagarna som ligger framför oss vare sig i ett kort eller längre perspektiv, men trots all osäkerhet så försöker vi ändå att se framåt, försöker att klamra oss fast vid hoppet, att planera för framtiden i någon mån -för en tid efter corona och COVID-19.  I den framtiden kan vi bara hoppas och arbeta för att det kommer finnas möjlighet för oss att träffas under Gastrodagarna 2021 i Borås.

Fram till dess:

Håll ut! Försök njuta av våren då och då!

Var rädd om dig och de dina!

/Svensk Gastroenterologisk Förening samt Lokala organisationskommittén i Borås och All about meetings

Svenska Gastrodagarnas hemsida